Logistiikassa pitää
aina olla perillä

Tervetuloa tutustumaan
tarinoihimme!

Logistiikka on mielenkiintoinen aihe, jota voi tarkastella monesta eri kulmasta. On palveluntarjoajan ja asiakkaan näkökulma. On lainsäädännön ja ympäristön näkökulma. Ja on monta muuta näkökulmaa. Näitä logistiikan erilaisia puolia tuomme esiin tarinoissamme. Tälle sivustolle olemme keränneet uutiskirjeissämme ilmestyneet tarinat. Täältä löydät myös uusimmat kampanjamme sekä kirjoituksemme, muun muassa blogit ja artikkelit.

Uusimmat juttumme:

Palvelut

APUA MAAHANTUONNIN ARVONLISÄVEROTUKSEN MUUTOKSEEN

Maahantuonnin arvonlisäverotuksessa tapahtuu muutoksia vuoden 2018 alusta. Arvonlisäverovelvollisten rekisteriin merkittyjen tekemien tuontien osalta asiakkaan tulee jatkossa laskea veron peruste ja määrä oma-aloitteisesti.

Palvelut

KULJETUKSET KAUKANA, ASIAKASPALVELU LÄHELLÄ

Lähtyksille, joiden lähtö- ja määrämaa ovat muu kuin Suomi, mutta joiden osalta haluat kuljetusten koordinoinnin, seurannan ja laskutuksen tapahtuvan Suomessa, tarjoaa DHL Freight Cross Trade-palvelu sujuvan ja huolettoman ratkaisun.

Palvelut

VARASTOINTIA PARHAIN RATKAISUIN

Varastointi on paljon muutakin kuin tavaran keräämistä varastoon. DHL Freight Storage tarjoaa asiakkailleen paljon erilaisia lisäarvopalveluita ja suunnittelee toimintamallit ja palveluiden sisällön jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti.

Palvelut

KULJETTAJAPULA ON EUROOPAN LAAJUINEN ONGELMA

Kuljettajapula on logistiikka- ja huolinta-alalla kasvava ongelma. Se näkyy kuljetusten kapasiteettipulana, kun kalustoa kuljetusten hoitamiseen riittäisi, mutta kuljettajia ei. Tämä näkyy pidemmän päälle kuljetusten viivästyksinä ja paineena nostaa hintoja.

Opas

PERILLÄ-OPAS 3: PUHTAASTI PERILLÄ

Kuljetusala tuottaa noin 14 % maailman hiilidioksidipäästöistä, joten logistiikka-ala ei voi sulkea silmiään vastuultaan ympäristötyössä. Paljon ollaan ympäristöystävällisemmän logistiikan puolesta jo tehty, mutta paljon voidaan vielä tehdä. Liikenneministeriön kansliapäällikkö Harri Pursiainen uskoo, että tulevaisuudessa myös kumipyöräteollisuuden maine ympäristöasioissa tulee parantumaan.

Tiesitkö?

DHL TAVOITTELEE NOLLAPÄÄSTÖJÄ VUONNA 2050

DHL on ympäristönsuojelussa suunnannut katseen tiukasti tulevaisuuteen. Tavoitteena on vähentää kaikki logistiikkaan liittyvät päästöt nollaan vuoteen 2050 mennessä.

Palvelut

DHL FREIGHT THERMO – VARMISTA HERKIMPIEN TUOTTEIDESI HYVINVOINTI

Kun tuotteet vaativat erityisen huolellista käsittelyä kannattaa kääntyä Thermo- eli lämpösäädeltyjen kuljetusten puoleen. DHL Freight kuljettaa herkimmät tuotteet, kuten vaikkapa myyntiajaltaan rajoitetut elintarvikkeet, lääkkeet tai kemianteollisuuden valmisteet, Thermo-kuljetuksina tarkasti säädellyssä lämpötilassa -25 - +25 asteen välillä.

Palvelut

DHL FREIGHT EURAPID – PÄIVÄNTARKKAA PALVELUA

Koko ajan nopeatempoisemmaksi muuttuva maailma haastaa logistiikka-alaa jatkuvasti kehittämään uusia palveluita ja tehostamaan kuljetuksia. Asiakkaat tahtovat saada tilaamansa tuotteet ja palvelut mieluiten heti tai ainakin pian. Ja jos odotella täytyykin, on tärkeää pystyä määrittämään odotuksen tarkka kesto.

Palvelut

DHL MULTISHIPPING – KULJETUSTOIMINTA OMIIN KÄSIIN

Tuntuuko joskus siltä, että kuljetustoiminnan järjestäminen vaatii loputonta erilaisten palveluiden ja järjestelmien välillä sukkuloimista, kun hintatiedot selvitetään ensimmäisestä osoitteesta, kuljetusasiakirjat hoidetaan seuraavassa ja lähetyksen seurantaa varten on siirryttävä taas uuteen osoitteeseen?

Kampanjat

MITÄ JOS KUTSUISIT MEIDÄT KYLÄÄN?

Pysyttelemme aivan liikaa omilla tonteillamme! Olisi paljon antoisampaa ja hyödyllisempää päästä oikeasti tutustumaan asiakkaidemme arkeen. Vain oppimalla uusia puolia eri alojen toiminnasta voimme kehittää parempia palveluja. Saammeko siis tulla kylään tutustumaan toimintaanne?

Haluan kuulla lisää

Ottakaa minuun yhteyttä